Всички категории
Информация

Относно Uplift

Уникалният бизнес модел. Ние не продаваме директно на краен потребител. Нуждата на всеки дилър е една от основните ни грижи. Всеки проект или оферта е индивидуална. Всеки ден ние непрекъснато правим иновации, за да гарантираме успех на разрастващ се пазар.

Кои сме ние?

5 години стартирахме Uplift, целта беше да произведем страхотното стоящо бюро на невероятна цена и в допълнение да предоставим цялостни решения за мебели. Проектиране, инструментална екипировка, сертифициране, време... Днес всички продукти са одобрени със сертификати ISO9001, CE, TUV, BIFMAx5.5 и UL. 30+ патента за дизайн, които блокират други да продават подобен продукт в пряка конкуренция с нашите дилъри. Уникалният бизнес модел. Ние не продаваме директно на краен потребител. Нуждата на всеки дилър е една от основните ни грижи. Всеки проект или оферта е индивидуална. Всеки ден ние непрекъснато правим иновации, за да гарантираме успех на разрастващ се пазар.

История на развитието

Нашите ресурси и усилия са насочени към подпомагане на нашите клиенти да създават и изграждат своите марки и бизнеси, ползите за клиентите са в центъра на нашето решение.

2008

2008

Навлиза в производството на ламарина

Девин, генерален мениджър със специалност механично производство със сериозни теоретични познания, започва работа в завод за производство на ламарина през 2008 г. По време на работата Девин използва напълно придобитите знания, за да практикува упорито и скоро получава възможността за повишение, за да влезе в ръководството.

2013

2013

Houdry основава

На фона на 6-годишен производствен и управленски опит в индустрията за ламарина, Девин започва да създава собствена компания Houdry. Бившата компания предостави на Houdry силна подкрепа както в продукта, така и в технологията. Тогава Девин започва да управлява внос и износ на продукти от ламарина и постига добри резултати.

2014

2014

Разработен нов продукт стоящо бюро

За нас ламарината далеч не е достатъчна. Затова започнахме да правим проучване на пазара и да изберем подходящ продукт, който да допълни нашата продуктова гама. След задълбочено проучване на пазара установихме, че бюрото с регулируема височина има много голям потенциален пазар. Така че започнахме да работим върху проучване на продукти, проверка на висококачествени доставчици, промоция на пазара и т.н. Получихме отлична обратна връзка от пазара и общите продажби на компанията също бяха значително подобрени

2018

2018

Създадена е фабрика за умни мебели и е създаден вътрешен център за научноизследователска и развойна дейност

С течение на времето стоящото бюро става все по-популярно. Планирахме да инвестираме в създаването на интелигентна фабрика за мебели и тя беше завършена през 2018 г. В същото време беше основана нова компания Uplift и бяха наети инженери и техници с повече от 20 години опит в индустрията от TIMOTION (индустрия TOP2) разработихме първото си електрическо стоящо бюро, което отвори нова глава за нашата компания. През същата година участвахме в първото международно изложение в Дубай, за да покажем нашите 5 категории продукти (стоящо бюро с двоен мотор, стоящо бюро с един двигател, L-образно стоящо бюро, работна станция с гръб до гръб и стоящо бюро с манивела) на международни клиенти и успешно установи много бизнес сътрудничества.

2021

2021

Разширена фабрика

Пространството на настоящата фабрика далеч не беше достатъчно с увеличаването на поръчките. През 2021 г. инвестирахме в разширяване на фабриката от първоначалните повече от 2,000 квадратни метра до над 7,000 квадратни метра днес, като добавихме множество производствени линии и въведохме интелигентни машини и оборудване, само за да съкратим времето за изпълнение на поръчките, да подобрим процеса на контрол на качеството и накрая подобряване на качеството на продуктите.

2022

2022

Ново поприще - живот без бариери

Днес нашата компания има силни възможности за научноизследователска и развойна дейност. Освен стоящото бюро, ние използваме напълно технологията за електрическо повдигане и започваме да навлизаме в дома, създавайки живот без бариери, включително шкафове без бариери, мивки без бариери, огнища без бариери и други продукти. Имаме за цел да помогнем на хората с увреждания и възрастните да се справят лесно с ежедневните проблеми.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

Посещение на завода

Контрол на качеството

Качеството винаги е било на първо място

Контрол на качеството на разработването на нови продукти

Пробен тест

Разработването и дизайнът на продукта се опитват да отговорят на нуждите на клиентите, като същевременно гарантират приложимостта и надеждността на продукта и провеждат цялостни функционални тестове на проби, за да проверят и разрешат всеки възможен проблем.

Контрол на качеството
Контрол на качеството

Контрол на качеството на масовото производство

Винаги се съобразявайте със стандартизирания процес

01 Входяща проверка
Входяща проверка

Входящите материали на продукта подлежат на определен процент инспекции за вземане на проби съгласно националните стандарти.

02 Инспекция в процеса
Инспекция в процеса

По време на производствения процес ще се извършват различни форми на инспекция.

03 Полуготови преглед
Полуготови преглед

100% тестова проверка за колоната, 5% пробна проверка за други аксесоари.

04 Завършена проверка
Завършена проверка

Когато производството приключи, 5% от продукта ще бъдат сглобени за проверка на проби.

05 Изходяща проверка
Изходяща проверка

Преди изпращане количеството и външната опаковка на продукта ще бъдат проверени.

Сертификатът доказва, че сме квалифицирани

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Основен пазар

В момента нейните продукти са изнесени в повече от 50 страни и региони, особено в Европа, Америка и Австралия.

  • 50

    Експортна страна

  • 10

    Водене на пазара

Основен пазар
Германия
Австралият
САЩ

Великобритания

Дания

Холандия

Белгия

Полша

Финландия

Литва

Украйна

Сингапур

Южна Кореа

Япония

Канада